Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΗ εταιρία ‘’ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Γ. ΣΤΕΛΙΟΣ’’ ιδρύθηκε το 1998 , έχοντας ως αρχική δραστηριότητα την παραγωγή πανόβουρτσας και αλοιφών στίλβωσης. Σήμερα διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της και δημιουργώντας τμήμα παραγωγής ιμαντών λείανσης με βασικό προμηθευτή πρώτης ύλης την γερμανική εταιρία VSM abrasives , κατάφερε να συγκαταλέγεται στις πρώτες θέσεις στον χώρο της λείανσης και της στίλβωσης στην Ελληνική αγορά.

Οι πετυχημένες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες του εξωτερικού, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η βασική μας πολιτική, στηρίζεται στην ειλικρίνεια, στην διαφάνεια και στην αμεσότητα. Μέσω των αρχών αυτών έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις και πλέον αποτελούν ζητούμενο σε κάθε νέα μας συνεργασία.

Με τιμή,
Μουστάκας Στέλιος

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ


 Στόχος μας ήταν και είναι η εδραίωσή μας στο χώρο της λείανσης, που αποτελεί και βασικό λόγο της δημιουργίας του τμήματος παραγωγής ιμάντων λείανσης στο κεντρικό μας κατάστημα, έτσι ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στους ιμάντες μας και φυσικά σε όλα τα προϊόντα μας.

Στόχος μας παραμένει η συνεχής ανάπτυξη και ενημέρωση σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες. Έτσι έχουμε πετύχει την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας -ακόμα και των πιο απαιτητικών, ανεξάρτητα από την ποσότητα της παραγγελίας και πάντα ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε θερμά.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ